Agilityn rotumestaruuskilpailut järjestetään tänä vuonna Vaasassa 3.8.2019. Jokainen kisaaja osallistuu tasonsa mukaiselle radalle, jotka toimivat karsintaratoina. Tuloksen saaneet ovat oikeutettuja osallistumaan varsinaiseen finaalirataan, joka on 3-luokan agilityrata. Radalta parhaimman tuloksen saanut on voittanut agilityn cavalierien rotumestaruuden.

Kisat pidetään rantakentällä osoitteessa Sanmarkinkatu. Kenttä sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta, johon pääsee hyvin yleisillä kulkuneuvoilla. Torin läheisyydessä on useita koiraystävällisiä hotelleja ja kentän laidalla on iso parkkipaikka, jossa voi yöpyä esim. matkailuajoneuvoilla.

Kentän läheisyydessä on paljon puistoa, joten hyvät lenkkimaastot ja samoin uimaranta ovat ihan vieressä.

Ajo-ohje: jos tulet omalla autolla moottoritieltä, seuraa sairaalan kylttejä. Sairaala  on ihan kentän vieressä kuten myös pesäpallokenttä ja uimahalli. Kentälle on myös opaste VAS-rantareviiri.

Ilmoittautuminen Sagin kautta 28.7 mennessä. Järjestävänä seurana toimii Vaasan Agilityseura, ja arvioitu kilpailuaikataulu ilmoitetaan kisakirjeessä.

Lisätietoja Vaasan Agilityseuran sivuilta: