Vuoden 2020 Cavalierkalenteri on nyt myynnissä tapahtumissa ja Puodissa

Cavalierkalenteri 2020 on nyt julkaistu ja on tilattavissa Puodista 10 e + toimituskulut hintaan.
Cavalierkalenterin voi ostaa ilman toimituskuluja yhdistyksen vuosikokouksesta Lahdessa 2.11.2019, Jyväskylän näyttelyistä 8.-10.11.2019 tai Messarin näyttelyistä 7.-8.12.2019.

Ilahduta sukulaisiasi, cavaliereja harrastavaa ystävääsi tai pentujesi omistajia upealla kalenterilahjalla!

Cavalieryhdistys onnittelee yleisöäänestyksessä valituiksi tulleiden kalenterikuvien kuvaajia:
Hanna Viljaranta, Heli Järvet, Kari Vaara, Susann Wecksten, Paula Vilén, Suvi Salmela, Leena Rahkamo, Pauliina Hakanen, Roosa Salmela

Kuvaajille on palkintona yksi Cavalierkalenteri / julkaistu kuva.
Jos et voi noutaa kalenteriasi yhdistyksen tapahtumista tai saada muuta kautta kalenteria tuotettua itsellesi, ilmoitathan asiasta kalenteri@cavalieryhdistys.com osoitteeseen, niin postitamme palkintokalenterin sinulle!