Cavalieryhdistyksen tiedote harrastus- ja muusta toiminnasta vuonna 2020

Tänään 17.5.2020 pidetyssä Cavalieryhdistyksen hallituksen kokouksessa päätettiin peruuttaa suunniteltu Kesäpäivä-tapahtuma vuodelta 2020 noudattaaksemme Suomen hallituksen antamia koronapandemian aiheuttamia kokoontumisrajoitteita ja -ohjeita. Kesäpäivien 2021 ajankohdasta ja paikasta tullaan antamaan mahdollisimman pian tietoa, kun ne selviävät.

Samoin Vuoden cavalier -kilpailua 2020 ei järjestetä minkään lajin osalta tänä vuonna vastaavista syistä ja koska mitään kilpailuja on pystytty järjestämään vain alkuvuodesta kaikissa kilpailuun nimetyissä lajeissa koronapandemiatilanteen takia.

Kevätkokouksen ajankohdasta ja mahdollisista tavoista osallistua kokoukseen annetaan erillinen tiedote myöhemmin ja kutsu kokoukseen sääntöjen mukaisesti julkaistaan vähintään kuukautta ennen suunniteltua kokouspäivää Cavalieryhdistyksen internet- ja facebook-sivuille.