Cavalierkalenteri 2019

Cavalierkalenteri 2019 on julkaistu ja on tilattavissa Puodista 10 e + toimituskulut hintaan.
Cavalierkalenteri on ostettavissa paikan päältä ilman toimituskuluja Jyväskylän näyttelyistä 9.-11.11.2018, vuosikokouksesta Riihimäellä 18.11.2018 ja  Messarista 15.-16.12.2018.

Ilahduta sukulaisiasi, cavalierystävääsi tai pentujesi omistajia tällä hienolla kalenterilahjalla!

Cavalieryhdistys onnittelee yleisöäänestyksessä valituiksi tulleiden kalenterikuvien kuvaajia:
Suvi Salmela, Sirpa Pihlajamäki, Milla Siltamäki, Susann Wecksten, Heli Järvet, Leena Rahkamo, Milla Siltamäki, Pauliina Hakanen, Roosa Salmela ja Saija Niemi.

Kuvaajille on palkintona yksi Cavalierkalenteri / julkaistu kuva. Jos et voi noutaa kalenteriasi edellä mainituista näyttelyistä tai saada sitä kautta kalenteria tuotettua itsellesi, ilmoitathan asiasta kalenteri@cavalieryhdistys.com osoitteeseen!