Cavalieryhdistyksen etätilaisuudet jatkuvat

Kuva: Kati Holm

Tervetuloa Cavalieryhdistyksen järjestämälle etäluennolle 16.6.2021 klo 18.00 alkaen.
Luento järjestetään etäyhteyksin Microsoft Teamsilla. Tapahtuman kesto on noin 2h.

Luennoitsijaksi on kutsuttu äärimmäisen karismaattinen, loistava ja mukaansa tempaava
Juha Kares, FM, arvostettu koirankasvattaja ja ulkomuototuomari.
Luennon aihe on ”Ajatuksia ja työvälineitä viisaaseen koirankasvatukseen”.

Luento on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita koirankasvatuksesta ja jalostuksesta, riippumatta siitä oletko koirankasvattaja vai tavallinen koiranomistaja.
Luento on maksuton yhdistyksen jäsenille.

Luentokutsun ja -linkin lähettäminen edellyttää kaikilta osallistujilta ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumisesta saat kuittauksen, että ilmoittautumisesi on huomioitu.
Ei-jäsenille tapahtuman hinta on 15€, joka edellytetään maksetuksi Cavalierien terveystukitilille
FI89 4108 0010 3425 69 13.6.2021 mennessä.
Kuitti tulee liittää ilmoittautumiseen.

Ilmoittaudu mukaan 13.6.2021 mennessä osoitteeseen lotta.allen-ollas@cavalieryhdistys.com

Kutsun ja linkin luentotilaisuuteen saat lähempänä tilaisuutta antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa,