Cavalieryhdistyksen joukkoterveystarkastus 11.5.2019

Riihimäellä lauantaina 11.5.2019 klo 12 eteenpäin.

Osoite: Havintie 44, 11710 Riihimäki (kennel Lagoon)

Tarkastavat eläinlääkärit:
Joanna Palojärvi (silmät, polvet ja sydän)

Anders Eriksson (sydänultra)

Virallinen silmätarkastus 50€

Virallinen polvitarkastus tai sydänkuuntelu 20€

Virallinen sydänultratutkimus 150 €

Laboklinin CC & DE ja EF-geenitestausmahdollisuus poskiharjauksella myös mahdollista n. 60 € hintaan terveystarkastuksen yhteydessä. Ota yhteys etukäteen kristina.jonninen@pp.inet.fi

Yhdistyksen jäsenten 6 vuotta täyttäneiden cavalierien sydänkuuntelua yhdistys tukee enintään 25 €:lla eli tässä tarkastuksessa koko virallisen kuuntelumaksun suuruisella summalla, kun toimitat virallisen sydänlausunnon kopion (mieluiten pdf-kopiona Omakoirasta) ja maksukuitin tutkimuksesta osoitteeseen terveys@cavalieryhdistys.com.

Jäsenten cavalierien sydänultrausmaksua tuetaan vastaavasti 60 €:lla kerran vuodessa virallista ultraäänilausuntoa vastaan.

Hintoihin lisätään 5€:n ilmoittautumismaksu/ ilmoittaja, joka menee Cavalieryhdistyksen terveystilille.

Ilmoittautumiset: 5.5.2019 mennessä (tai aiemmin jos koirien maksimimäärä täyttyy) sähköpostilla:
kristina.jonninen@pp.inet.fi, aihekenttään: ”joukkotarkki 2019”.
Mukaan mahtuu enintään 30 si-po-sy -tarkastettavaa ja 10 sydänultrattavaa koiraa.
Kun olet ilmoittautunut, saat lisäohjeet, miten toimia eteenpäin.

Teethän lähetetilauksen etukäteen Kennelliiton Omakoirassa tai tilaat lähetteet Kennelliitosta valmiiksi polvi- ja / tai sydäntarkastukseen!

Myös muun rotuiset ovat tervetulleita!