Cavalieryhdistyksen joukkoterveystarkastus 7.9.2019 Riihimäellä

07.09.2019

Kennel Lagoon

Tarkastavat eläinlääkärit:
Joanna Palojärvi (silmät, polvet ja sydän)

Anders Eriksson (sydänultra)

Virallinen silmätarkastus 50€

Virallinen polvitarkastus tai sydänkuuntelu 20€

Virallinen sydänultratutkimus 150 €

Laboklinin CC & DE ja EF-geenitestausmahdollisuus poskiharjauksella myös mahdollista n. 60 € hintaan terveystarkastuksen yhteydessä. Ota yhteys etukäteen kristina.jonninen@pp.inet.fi

Yhdistyksen jäsenten 6 vuotta täyttäneiden cavalierien sydänkuuntelua yhdistys tukee enintään 25 €:lla eli tässä tarkastuksessa koko virallisen kuuntelumaksun suuruisella summalla (20 €), kun toimitat virallisen sydänlausunnon pdf-kopion ja maksukuitin kopion tai valokuvan osoitteeseen terveys@cavalieryhdistys.com. Katso vielä tarkemmat ohjeet täältä terveystukien hakemiseksi.

Jäsenten cavalierien sydänultrausmaksua tuetaan vastaavasti 60 €:lla kerran vuodessa virallista ultraäänilausuntoa vastaan.

Hintoihin lisätään 5€:n ilmoittautumismaksu/ ilmoittaja, joka menee Cavalieryhdistyksen terveystilille.

Ilmoittautumiset: 1.9.2019 mennessä (tai aiemmin jos koirien maksimimäärä täyttyy) sähköpostilla:
kristina.jonninen@pp.inet.fi, aihekenttään: ”Syksyn joukkotarkki 2019”.
Mukaan mahtuu enintään 30 si-po-sy -tarkastettavaa ja 10 sydänultrattavaa koiraa.
Kun olet ilmoittautunut, saat lisäohjeet, miten toimia eteenpäin.

Teethän lähetetilauksen etukäteen Kennelliiton Omakoirassa tai tilaat lähetteet Kennelliitosta valmiiksi polvi- ja / tai sydäntarkastukseen!

Myös muun rotuiset ovat tervetulleita! Muun rotuisten ilmoittautuminen vasta 10.8.2019 lähtien.