Jäsenmaksuasiaa!!! 📢📢📢

Huomioithan, että sähköpostilla 11.2. lähteneiden jäsenmaksujen eräpäivä on tänään 21.2.2020. 📣
Tarkistakaa sähköpostinne (myös roskaposti ja gmailissa ’Tarjoukset’ ja ’Ilmoitukset’), jos Membookissa jäsentiedoissanne on säpo-osoite!
Sähköpostittomille jäsenille on lähtenyt lasku postitse.
Näiden jäsenmaksujen eräpäivä on 2.3.2020. 📣
Peräti 450 laskua jouduttiin lähettämään postin kautta ja siksi laskussa onkin kehotus ilmoittaa jasenet(at)cavalieryhdistys.com -osoitteeseen oma sähköpostiosoitteensa, mihin ensi vuonna haluaisit jäsenlaskusi.
Näin toimien saavutamme merkittävän kustannusten säästön ja voimme käyttää nämäkin rahat paremmin esim. cavalierien terveystukimaksuihin 👍
Täältä voit katsoa ohjeen jäseneksi liittymisestä tai omien tietojen muuttamisesta Membookiin.
Huomioithan että Membookissa tiedot täytyy muuttaa sekä ’Omiin tietoihin’ että JÄSENtietoihin!