Muutos cavalierien geenilistauksessa 1.1.2020 alkaen

Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistyksen virallinen Palsta tullaan sulkemaan lähiaikoina vähäisen käytön vuoksi.
Palstalla oleva epävirallinen geenilista tullaan siirtämään 1.1.2020 julkiselle puolelle Terveys-osion yhteyteen.
Listalla tulee jatkossa olemaan ainoastaan geenitestattujen koirien nimet ja omistajan yhdistykselle ilmoittama tulos.

Jatkossa uuden tietosuojalain mukaisesti listalla ei tulla enää mainitsemaan koiran omistajan nimeä.
Vanhempien perusteella puhtaiksi oletettuja koiria ei myöskään enää listata.
Huomioithan, että tuloksien oikeellisuudesta vastaa edelleen jatkossakin kyseisen koiran omistaja eikä Cavalieryhdistys.

Mikäli et halua, että koirasi tulos on jatkossa julkinen, niin ole ystävällinen ja ilmoita tästä viipymättä foorumi@cavalieryhdistys.com