Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous 21.11.2020

Aika: lauantai 21.11.2020 kello 13.00

• salaattilounas klo 12.00 alkaen
  • valtakirjojen tarkistus alkaa kello 12.30
  • kokous klo 13.00

Paikka: Teatterihotelli
Hämeenaukio 1, 11100 Riihimäki

Maskisuositus!

Kokouksessa käsitellään sääntöjen syyskokoukselle määräämät asiat, joita ovat mm. seuraavat:

–           esitellään toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle vuodelle
–           määrätään liittymis- ja jäsenmaksut seuraavalle kalenterivuodelle
–           valitaan hallitukselle/yhdistykselle puheenjohtaja
–           valitaan hallituksen varsinaiset jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle
–           valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja yksi varatoiminnantarkastaja
–           suoritetaan hallituksen esittämien toimikuntien puheenjohtajien valinta
–           päätetään yhdistyksen matkustussäännöstä tulevalle vuodelle

Yhdistyksen 21.5.2015 voimaan tulleiden sääntöjen mukaisesti yhdistyksen kokouksessa paikalla oleva jäsen voi valtakirjalla edustaa kahta yhdistyksen jäsentä.
Malli valtakirjasta on julkaistu yhdistyksen internetsivuilla.

Tarkennettu asialista sekä tieto mahdollisista hallituksen tai jäsenistön esityksistä on julkaistu täällä sähköisessä muodossa.

Mikäli haluat, että esitykset lähetetään sinulle postitse tai sähköpostilla, niin ota yhteyttä
Jaakko Lehessaareen, 040 538 9376 jaakko.lehessaari@cavalieryhdistys.com

Tarjoilujen takia ilmoittautuminen marianne.trogen@cavalieryhdistys.com  15.11.2020 mennessä.

Tervetuloa